Midt i det rogalandske matfatet med råvarer i verdensklasse

Bestill mat til BordetBestill bord

En vellykket samling

Vi hadde nylig gleden av å holde vår årlige samling på Fjordbris. Vi ble tatt imot med åpne armer, og personalet sørget for at vi hadde alt vi trengte for en vellykket samling. De nye møtelokalene ble veldig fine og et stort pluss med helt nytt utstyr. Vi kommer tilbake!

Peter Kjellby, OPK AS

Ukens fangst fra havet er fast på menyen

På Fjordbris Hotell er vi stolte over å kunne tilby fersk sjømat som er fanget lokalt hver uke. Våre kjøkkensjefer bruker deres kunnskap og kreativitet til å tilberede disse delikatessene, og gir deg en autentisk smak av det rike mangfoldet fra vår fjord.

Se meny

Italiensk pizza med surdeigen til Maren

Vi byr også på italiensk pizza som en del av vårt kulinariske tilbud. Med Marens unike surdeigsoppskrift, tilbereder vi pizzaer som kombinerer tradisjonell italiensk matkultur med et særegent norsk preg. Denne velsmakende opplevelsen vil overraske og glede dine smaksløker.

Se meny

Alltid friske urter og grønnsaker fra Brimse – den grønne øya

Det er ikke bare havet som gir oss ferske råvarer. Brimse, øya rett over fjorden, forsyner oss med et mangfold av friske urter og grønnsaker. Dette bidrar til vårt engasjement for lokale råvarer og sikrer at våre retter alltid er fylt med friskhet og kvalitet.

Se meny

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris Hotell er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris Hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer