Overnatting

Sovne og våkne til lyden av bølgeskvulp

Utsikt over fjorden
Fornøyd kunde

Vinner av Travel & Hospitality Awards 2023/24

Som et lite hotell i Stavanger er vi stolte av å bli lagt merke til internasjonalt for arbeidet vårt: "The outstanding online reviews for Fjordbris Hotel have caught ourattention, and we invite you to participate and showcase your excellence".

Gutt som fisker makrell

Nyhet! 'Firmahytte' ved sjøen for dine ansatte

Fjordbris hotell i Stavanger tilbyr bedrifter en unik mulighet til å leie leiligheter på kaikanten i idylliske Østhusvik. Leilighetene vil være tilgjengelige alle helger og skoleferier. Ved ankomst er det alltid rengjort – med nytt sengetøy og nye håndklær. Tilbudet gjelder for til sammen 7 leiligheter med 2 og 3 soverom.

Les mer og bestill
Leilighet med hems

Leiligheter med tre soverom og hems

Våre romslige leiligheter på Fjordbris hotell er designet for å gi deg overnatting og hjemmekoselig komfort kombinert med luksusen av et hotellopphold. Med tre soverom og en sjarmerende hems, gir disse leilighetene rikelig med plass for familier eller grupper. Nyt ditt private oppholdsrom, hvor du kan slappe av, lage mat og skape uforglemmelige minner.

Utsikt fra vindu i leilighet

Leiligheter med to soverom

Våre to-roms leiligheter på Fjordbris hotell tilbyr det perfekte hjemmet borte fra hjemmet. Med plass for overnatting til fire personer, er disse leilighetene ideelle for små familier eller vennegrupper. Her kan du nyte komforten av eget kjøkken og oppholdsrom, mens du tar inn den fantastiske fjordutsikten.

Dobbeltseng på hotellrom

Hotellrom med dobbeltseng

Våre dobbeltrom er nøye utformet for å gi en avslappende og komfortabel opplevelse. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng, moderne fasiliteter og har en koselig atmosfære. Stå opp til den fantastiske utsikten over fjorden er en ekstra bonus som sikrer at overnatting på Fjordbris hotell er en virkelig uforglemmelig opplevelse.

Venner som skåler

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris hotell i Stavanger er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer