Midt i det rogalandske matfatet med råvarer i verdensklasse

Se meny
Lammeskanke og potetmos
Fornøyd kunde

Vi er nominert til Travel & Hospitality Awards 2023/24

Som et lite hotell i utkanten av Stavanger er vi stolte av å bli lagt merke til internasjonalt for arbeidet vårt: "The outstanding online reviews for Fjordbris Hotel have caught ourattention, and we invite you to participate and showcase your excellence".

Sauer på beite

Ukens fangst fra fjord og hei er fast på menyen vår

På Fjordbris Hotell er vi stolte over å kunne tilby fersk sjømat som er fanget lokalt hver uke. Våre kjøkkensjefer bruker deres kunnskap og kreativitet til å tilberede disse delikatessene, og gir deg en autentisk smak av det rike mangfoldet fra vår fjord.

Se meny
Italiensk pizza med surdeig

Italiensk pizza med surdeigen til Maren

Vi byr også på italiensk pizza som en del av vårt kulinariske tilbud. Med Marens unike surdeigsoppskrift, tilbereder vi pizzaer som kombinerer tradisjonell italiensk matkultur med et særegent norsk preg. Denne velsmakende opplevelsen vil overraske og glede dine smaksløker.

Se meny
Grønnsaker fra Brimse

Alltid friske urter og grønnsaker fra Brimse – vår grønne naboøy

Det er ikke bare hav og hei som gir oss ferske råvarer. Brimse, øya rett over fjorden, forsyner oss med friske urter og grønnsaker. Dette bidrar til vårt engasjement for lokale råvarer og at våre retter alltid er fylt med friskhet og kvalitet.

Om brimse gård
Venner som skåler

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris Hotell er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris Hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer