Lokale råvarer

Midt i det rogalandske matfatet med lokale råvarer i verdensklasse

Se meny
Lammeskanke og potetmos
Fornøyd kunde

Våre åpningstider

01.05. – 20.06.24
Mandag – lørdag: Kun på bestilling på minimum 10 pers.
Søndag: Kl. 13:00 – 17:00

21.06. – 18.08.24
Drikke, småbakst og is fra 13:00
Kjøkken åpent alle dager fra kl. 15:00 – 20:00.

19.08. – 22.12.24
Mandag – lørdag: Kun på bestilling på minimum 10 pers.
Søndag: Kl. 13:00 – 17:00

Sauer på beite

Ukens kjøtt og fisk er fast på menyen vår

På Fjordbris hotell er vi stolte over å kunne tilby fersk sjømat som er fanget lokalt hver uke. Vår kjøkkensjef bruker lokale råvarer, kunnskap og kreativitet til å tilberede disse delikatessene, og gir deg en autentisk smak av det rike mangfoldet fra vår fjord.

Se meny
Grønnsaker fra Brimse

Alltid ferske urter og grønnsaker fra Brimse og Hanasand gård

Det er ikke bare hav og hei som gir oss ferske, lokale råvarer. Brimse, øya rett over fjorden, forsyner oss med ferske urter og grønnsaker. Fra Hanasand gård får vi de ferskeste tomater. Dette bidrar til vårt engasjement for lokale råvarer og at våre retter alltid er fylt med friskhet og kvalitet.

Om brimse gård
Venner som skåler

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris hotell i Stavanger er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer