Nyhet! Nå tilbyr vi catering fra kjøkkenet til Fjordbris 

Bestill Catering

En vellykket samling

Vi hadde nylig gleden av å holde vår årlige samling på Fjordbris. Vi ble tatt imot med åpne armer, og personalet sørget for at vi hadde alt vi trengte for en vellykket samling. De nye møtelokalene ble veldig fine og et stort pluss med helt nytt utstyr. Vi kommer tilbake!

Peter Kjellby, OPK AS

Catering fra Fjordbris – med signaturretter, pizza og tapas 

Velg fra vår à la carte-meny, Marens italienske pizza og smørbrød og snitter – på hjemmebakt brød med smakfullt og tradisjonelt tilbehør (minimum 10 personer). 

Se cateringmeny

Prøv vår nye tapasmeny! 

Vår hjemmelagde, smakfulle og rikholdige tapasmeny passer til alle ganer og alle aldersgrupper. Tapas skaper alltid en god stemning rundt bordet – å dele maten på denne måten gir festen og anledningen en egen sosial dimensjon. 

Se tapasmeny

Glem julematen i år (den tar vi oss av) 

Grugleder du deg også litt til jul? Det er lov å ta noen snarveier i førjulsstria... Julen er tid for ro, refleksjon og samvær med familie og venner. Julematen kan dere trygt overlate til oss. Vi tilbyr tre julemiddager og én dessert – akkurat slik julematen skal smake! 

Se julemeny

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris Hotell er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris Hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer