Smakfulle retter fra våre
fantastiske kokker

Bestill Catering
Scampi på gaffel
Fornøyd kunde

En vellykket samling

Vi hadde nylig gleden av å holde vår årlige samling på Fjordbris. Vi ble tatt imot med åpne armer, og personalet sørget for at vi hadde alt vi trengte for en vellykket samling. De nye møtelokalene ble veldig fine og et stort pluss med helt nytt utstyr. Vi kommer tilbake!

Peter Kjellby, OPK AS
Smørbrød og snitter

Smørbrød og snitter er alltid en suksess!

Enten du er ute etter en lett lunsj eller en fest for smaksløkene, vil våre smørbrød og snitter definitivt friste deg med sin unike kombinasjon av smaker og teksturer. Hver bit er en liten eksplosjon av nordiske smaker, med ferske ingredienser i hvert lag.

Se cateringmeny
Kveite på tallerken

Overtid? Feiring? Helgekos? Overlat matlagingen til oss!

Velg fra vår à la carte-meny, Marens italienske pizza, smørbrød og snitter (på hjemmebakt brød med smakfullt og tradisjonelt tilbehør) eller tapas!

Bestill Catering
Tapas på bord

Prøv vår nye tapasmeny! 

Vår hjemmelagde, smakfulle og rikholdige tapasmeny passer til alle ganer og alle aldersgrupper. Tapas skaper alltid en god stemning rundt bordet – å dele maten på denne måten gir festen og anledningen en egen sosial dimensjon. 

Se tapasmeny
Venner som skåler

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris Hotell er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris Hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer