Kurs og konferanse

Forretningsmøter nyter også godt av frisk sjøluft

Se møtepakker
Et par som sitter på bryggekanten
Fornøyd kunde

En inspirerende strategisamling

Som en liten management-bedrift hadde vi en inspirerende og produktiv strategisamling på hotellet. Kombinasjonen av topp moderne fasiliteter og den avslappende atmosfæren ved fjorden skapte en ekstra boost for vårt team.

Emma Lunden, Bold Type Management
Småbåthavn

Møtepakker for små og mellomstore bedrifter

Vi tilbyr moderne fasiliteter for kurs og konferanse, designet for SMB-markedet og ledergrupper. Nyrenoverte arbeids-miljø inspirerer til teambuiliding, sosiale og utbytterike samlinger. Start med kaffe på kaikanten og slipp kreativiteten løs. Møtepakkene våre er inkludert lunsj!

Les mer og bestill
Kaffekopper og småkaker

Rigget for kurs og konferanse!

På Fjordbris hotell er vi klar til å håndtere dine konferansebehov med profesjonalitet og finesse. Med toppmoderne fasiliteter og et team dedikert til å møte dine behov, sørger vi for at alt går knirkefritt, slik at du kan fokusere på det viktige - innholdet i konferansen. Vi er klar til å fasilitere for store ideer og viktige presentasjoner.

bestill konferanse
Kaffekopper og småkaker

'Styrehuset' er møterommet for viktige avgjørelser

'Styrehuset', et toppmoderne møterom på Fjordbris hotell. Skreddersydd for kurs og konferanse, for de mest betydningsfulle samtaler og avgjørelser. Dette rommet, som kombinerer moderne teknologi med en rolig atmosfære, stimulerer til produktive diskusjoner og kreative løsninger. 'Styrehuset' setter retningen for fremtiden.

bestill møterom
Smørbrød med laks

Kortreist, nydelig mat mellom møtene?

På Fjordbris hotell vet vi at god mat og drikke er nøkkelen til et vellykket møte eller konferanse. Vårt dedikerte kjøkkenteam serverer et bredt utvalg av retter, laget med de aller beste lokale råvarene fra Rogaland. Vi sørger for at møtedeltakerne holder energien oppe, slik at kreativiteten og produktiviteten er på topp.

bestill mat
Venner som skåler

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris hotell i Stavanger er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer