Vi elsker juletiden – og vi håper dere vil tilbringe den sammen med oss!

Se vår julemenyBestill bord

En vellykket samling

Vi hadde nylig gleden av å holde vår årlige samling på Fjordbris. Vi ble tatt imot med åpne armer, og personalet sørget for at vi hadde alt vi trengte for en vellykket samling. De nye møtelokalene ble veldig fine og et stort pluss med helt nytt utstyr. Vi kommer tilbake!

Peter Kjellby, OPK AS

Julebord på Fjordbris

Hos oss er julen viktig og vår jul bringer duften av nystekt ribbe og deilig lokalt pinnekjøtt. Juletorsken er hvit som snøen og bonden har levert fløte og egg til både riskrem og karamellpudding. 

Ta kontakt

Hverdagsjulebord

Til dere som ønsker å legge julebordet til en ukedag. Her serverer vi julemiddager med sesongens deiligste råvarer. Vår restaurant er pyntet til jul og i bakgrunnen hører dere toner av klassiske julemusikk. 

Ta kontakt

Julelunsj

Ta en pause fra den travle hverdagen sammen med gode venner, kollegaer til en deilig julelunsj hos oss. Vårt kjøkken bruker kun råvarer fra lokale leverandører og vi tar ingen snarveier med vår julemat. 

Se vår julelunsj

Julebuffét for familie og venner

Hver søndag, fra første helgen i november og fram mot jul, serverer vi Marens julebuffet. Her fremkommer all tradisjonell julemat med alle de kjente smakene som bringer frem gode matopplevelser, i riktig atmosfære. 

Se vår julebuffet

Jobbmøte – med julestemning på kjøpet

Legg ditt neste møte eller konferanse til oss før jul! Vi sørger for en unik ramme med inspirasjon av god arbeidsflyt og ro – med hjemmekoselig julestemning. Hva med en intern konkurranse om hvem som har den 'fineste' julegenseren? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi ditt neste arrangement. 

Se vår julelunsj

Våre selskapslokaler er
som skapt for julen

Det er pyntet til jul i alle våre selskapslokaler. Små eller store arrangement er hjertelig velkomne i våre lokaler. La duft av jul og avslappet atmosfære skape de beste minnene om årets fineste og kjekkeste julebord.

Ta kontakt

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris Hotell er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris Hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer