Staycation i Ryfylke

Ta deg litt fri, senk skuldrene på Rennesøy

Et par som sitter på bryggekanten
Småbåthavn

Koble fra by-stresset!

Når du kommer til Rennesøy, så senkes skuldrene betraktelig. Hos oss har du restaurant, kajakk, SUP, badstu og mange anledninger til en lavere puls.

Ta kontakt
Kaffekopper og småkaker

Perfekt for par-tur

Fjordbris er det perfekte stedet for par som ønsker en romantisk getaway. Beliggende ved vannkanten i idylliske Ryfylke, tilbyr vi naturskjønne omgivelser og avslappende aktiviteter som båtutleie og sykkelturer. Med en intim atmosfære, utmerkede matopplevelser og komfortable rom, sørger vi for en unik sjanse til å koble av og nyte kvalitetstid sammen.

Kaffekopper og småkaker

Nydelige omgivelser

Opplev de vakre omgivelsene ved Fjordbris Hotell, midt i hjertet av Ryfylkebassenget. Området rundt oss byr på spektakulære sjøutsikter og et mangfold av turmuligheter, enten du ønsker å utforske Rennesøys vakre naturstier eller ta en rolig spasertur langs Østhusviks kystlinje.

Smørbrød med laks

Kortreist, nydelig mat mellom avslappingen?

På Fjordbris hotell vet vi at god mat og drikke er nøkkelen til en vellykket staycation. Vårt dedikerte kjøkkenteam serverer et bredt utvalg av retter, laget med de aller beste lokale råvarene fra Rogaland. Vi sørger for at møtedeltakerne holder energien oppe, slik at kreativiteten og produktiviteten er på topp.

bestill mat
Venner som skåler

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris hotell i Stavanger er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer