Sovne og våkne til lyden av bølgeskvulp

En vellykket samling

Vi hadde nylig gleden av å holde vår årlige samling på Fjordbris. Vi ble tatt imot med åpne armer, og personalet sørget for at vi hadde alt vi trengte for en vellykket samling. De nye møtelokalene ble veldig fine og et stort pluss med helt nytt utstyr. Vi kommer tilbake!

Peter Kjellby, OPK AS

Leiligheter med tre soverom og hems

Våre romslige leiligheter på Fjordbris Hotell er designet for å gi deg hjemmekoselig komfort kombinert med luksusen av et hotellopphold. Med tre soverom og en sjarmerende hems, gir disse leilighetene rikelig med plass for familier eller grupper. Nyt ditt private oppholdsrom, hvor du kan slappe av, lage mat og skape uforglemmelige minner.

Leiligheter med to soverom

Våre to-roms leiligheter på Fjordbris Hotell tilbyr det perfekte hjemmet borte fra hjemmet. Med plass til fire personer, er disse leilighetene ideelle for små familier eller vennegrupper. Her kan du nyte komforten av eget kjøkken og oppholdsrom, mens du tar inn den fantastiske fjordutsikten.

Hotellrom med dobbeltseng

Våre dobbeltrom er nøye utformet for å gi en avslappende og komfortabel opplevelse. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng, moderne fasiliteter og har en koselig atmosfære. Stå opp til den fantastiske utsikten over fjorden er en ekstra bonus som sikrer at oppholdet ditt på Fjordbris Hotell er en virkelig uforglemmelig opplevelse.

Hva skjer på Fjordbris?

Fjordbris Hotell er mer enn bare et sted å overnatte – det er et pulserende sentrum for kulturelle arrangementer og aktiviteter. Fra inspirerende konferanser og forretningsmøter til feiringer som bryllup og jubileer, skaper vi uforglemmelige opplevelser for våre gjester. Men det stopper ikke der. Vi arrangerer regelmessig arrangementer som gjør hvert besøk unikt og spennende. For de eventyrlystne tilbyr vi også et bredt spekter av utendørsaktiviteter. På Fjordbris Hotell er det alltid noe som skjer – bli med på moroa!

hva skjer